Јавни позив за доделу Светосавске награде за 2023. годину.

Јавни позив за доделу Светосавске награде за 2023. годину.

Министар просвете упућује јавни позив свим заинтересованим образовно-васпитним установама, струковним удружењима, заједницама школа, универзитетима, образовно-научним институцијама, другим правним и физичким лицима да поднесу пријаве за доделу Повеље „Доситеј Обрадовић” (у даљем тексту: Повеља) за постигнуте доприносе у области образовања у Републици Србији.

Позив за Повељу може се погледати путем следећег линка:

https://prosveta.gov.rs/vesti/javni-poziv-za-dodelu-povelje-dositej-obradovic-za-postignute-doprinose-u-oblasti-obrazovanja-u-republici-srbiji/

Министар просвете упућује јавни позив свим заинтересованим образовно-васпитним установама, установама ученичког и студентског стандарда, струковним удружењима, заједницама школа, универзитетима, другим правним, као и физичким лицима да предложе кандидате за доделу Светосавске награде за 2023. годину.

Светосавска награда је признање за постигнуте изузетне резултате у области образовања и васпитања, унапређивању образовно-васпитне праксе и развоју научних и уметничких достигнућа у области образовања и васпитања у Републици Србији у 2023. године.

Позив за Светосавску награду може се погледати путем следећег линка:

https://prosveta.gov.rs/vesti/javni-poziv-za-dodelu-svetosavske-nagrade-za-2023-godinu-za-izuzetne-rezultate-u-oblasti-obrazovanja-i-vaspitanja-u-republici-srbiji/